AXOR: Form Follows Perfection

Het designprincipe Form follows Function is wijd verbreid: de vormgeving van een product moet geleid worden door de manier waarop het wordt gebruikt. AXOR doet daar nog een schepje bovenop. De kranen en douches van AXOR worden doorontwikkeld tot er niets meer toegevoegd of weggelaten kan worden. Het zijn functionele sieraden voor je badkamer. Elk product kent zijn eigen verhaal, functie en prachtige details. Daarbij zijn de meeste producten in verschillende kleuren beschikbaar.  Zo ontstaan producten die meer zijn dan alleen de som van vorm en functie. Bij AXOR geldt niet Form Follows Function, maar Form Follows Perfection.

 

Trendsetters sinds 1993

Het merk AXOR ontstond in 1993 als initatief binnen de hansgrohe Group. Het idee was om producten te ontwerpen met een eigen concept en de beste technieken en materialen om aan de eisen van zelfs de meest veeleisende klanten te kunnen voldoen. Zo ontstaan uitzonderlijke en bijzondere producten: echte designobjecten voor je badkamer en keuken.  

Samenwerking met topdesigners 

Elke productlijn werd en wordt ontworpen in samenwerking met vooraanstaande architecten en designers. Dit zijn onze design partners. In het imposante rijtje van AXOR design partners vind je namen als Patricia Uquiola, Philippe Starck, Jean-Marie Massaud, Front en Nendo. Zo ontstaat een brede verscheidenheid aan productlijnen. Waar de ene strak en kubistisch is, staan in de andere organische vormen centraal. Eén ding hebben ze gemeen: oog voor detail, kwaliteit en perfectie. 

Producten die je persoonlijkheid weerspiegelen

Perfectie betekent ook producten leveren die perfect bij jou passen. Daarom zijn de meeste artikelen in verschillende schitterende PVD-finishes leverbaar. Van Polished Black Chrome tot Brushed Gold Optic: AXOR levert jouw favoriete designkranen en - douches ook in jouw favoriete metaalkleur. Bovendien kunnen met AXOR Signature producten ook precies op maat worden gemaakt. En met een lijn als AXOR MyEdition kun je niet alleen een kleur, maar ook een afdekplaat kiezen. Personalisatie tot in perfectie.