Bij alle producten van hansgrohe is maar één ding echt belangrijk: dat jij er plezier en gemak aan beleeft, en ook jarenlang plezier van houdt. Bedien je kraan met één druk op de knop, bespaar energie met EcoSmart, gebruik je douchethermostaat als planchet of ontspan onder een grote regendouche. Elk product nodigt je opnieuw uit: Meet the beauty of water.

Hansgrohe innoveert

Innovatie zit hansgrohe in het bloed. hansgrohe bedacht in 1928 de eerste handdouche met porseleinen greep. Hiermee doucheten mensen niet langer onder een stortdouche, maar konden ze hun hele lijf wassen. Wat volgde was een rij aan innovaties, zoals een automatische afvoerset voor het bad (1934), de handdouche op een verstelbare glijstang (1953), de eerste douche met verstelbare straalsoorten, en meer recente innovaties zoals de Select-knop, CoolStart, EcoSmart, Quickclean en CoolContact. En wist je dat in alle hansgrohe producten bijna 20 verschillende straalsoorten te vinden zijn? Zo bedenken we telkens nieuwe manieren om jouw omgang met water steeds makkelijker, efficiënter en mooier te maken.

De kwaliteit en wetenschap achter jouw kraan of douche

Kwaliteit is een belangrijke factor bij de productie van hansgrohe kranen en douches. Dat begint al bij de basismaterialen: ze moeten hard en duurzaam zijn, maar tegelijkertijd flexibel aan jouw behoeften kunnen voldoen. Maar ook het productieproces en de ontwikkeling van nieuwe producten moeten aan strenge kwaiteitseisen voldoen. Voordat een product in jouw badkamer of keuken terechtkomt is letterlijk alles getest: van de duurzame en ergonomische bediening tot de waterdoorstroom en het minimale geluid van het opspattende water. Zelfs over het aantal straalopeningen in je douche en de spreiding ervan is nagedacht.

Vind het hansgrohe product dat bij je past

Van eenvoudige toiletkranen tot grote regendouches: voor iedereen en iedere portemonnee. Dat is waar hansgrohe al meer 100 jaar aan werkt. Bij elk product staan comfort, gebruiksvriendelijkheid, innovatie, hoge kwaliteit en design centraal. Met 5 jaar fabrieksgarantie weet je zeker dat je gaat voor  betouwbare producten waar je nog lang van kunt genieten. Ontdek meer over dit sanitairmerk in The Water Studio Amsterdam of op de website van het merk hansgrohe